Mannen met buikjes beter in bed. (volgens de wetenschap!)

buikje

Een studie bewijst nu dat meer buik echt meer glorie betekent in de slaapkamer!

Hee dames, laat die six-packers maar even links liggen en focus je op de Homer Simpson dubbelganger…

Een Turkse studie heeft aangetoond dat mannen met duidelijk buikjes het langer volhouden in bed dan hun slanke tegenhangers. Deze dappere onderzoeker keken naar de BMI van 100 mensen die hulp zochten voor problemen in bed tegenover 100 man die geen problemen hadden.

Het resultaat? Mannen met een hoger BMI hielden het gemiddeld 7.3 minuten vol, de slankere mannen hielden het slechts gemiddeld 2 minuten vol! Een verschil van 5 minuten is best indrukwekkend toch? Toch 3x zo lang! Ook bleken de slanken denk ook vaker te vroeg klaar te komen.

Op het eerste gezicht klinkt dit onlogisch. Het mannelijk geslacht word vaak gezien als de peilstok van een man zijn gezondheid. Dus zouden de mannen met een lager BMI het dan niet langer vol moeten houden? Maar de wetenschappers zeggen dat het ingewikkelder is dan dat. Volgens hun betekent meer buikvet, dat de man meer van het vrouwelijke hormoon Estradiol  heeft, wat helpt bij de bed avonturen.

Dit moet weer 1 van het leven zijn bijzondere grappen zijn, en het zilveren randje als je man zijn 2 grootste hobby’s bier en chips eten zijn.