Is hij verliefd? De grootste signalen

hij verliefd

Hij houdt van mij, hij houdt niet van mij. als je vermoed dat je nieuwe vriendje hals over de kop verliefd op je is, kijk dan goed of je de moeilijk te missen signalen ziet.

Hij is verliefd als hij je met respect behandeld

Als een man verliefd is op een vrouw, respecteert hij haar, Hij geeft om de details van haar leven, Hij behandeld haar goed. Als je jongen waarde hecht aan jou mening, complimenten geeft over je karakter, bij is met wat je bereikt, aandacht heeft voor details en je zelfs aan je vaste gewoontes denkt, zoals Cola light in ze koelkast, ook al vind hij het niet te zuipen, omdat jij het altijd drinkt. Dan heb je een blijvertje, die hard en snel voor je valt.

Hij is verliefd als je altijd in zijn gedachten bent

Krijg je overdag leuke berichtjes? Doen liedjes, signalen of andere zaken hem aan jou denken? Stuur hij alsnog het antwoord van die vraag van gisterenavond door terwijl hij op zijn werk is? Als jij onderdeel bent van zijn gedachten, ook als jullie niet bij elkaar zijn, is hij echt met de relatie bezig.

Hij is verliefd als hij compromissen sluit

Liefde maakt vaak het hart zachter. Gelijk hebben is minder belangrijk geworden. Als hij je tegemoet komt op onderdelen waar hij normaal gesproken altijd heel koppig in was. Zoals jou een film laten uitzoeken die hij normaal nooit zou kijken. Dan laat hij zich door zijn hart sturen, ipv zijn hoofd. Dit is een grote indicator dat hij verliefd is.

Hij is verliefd als hij aan je zit in het openbaar

Meeste mannen hebben geen problemen met aanraken als ze privé met hun vriendin zijn. Zijn ze echter in het openbaar kunnen ze wat afstandelijker zijn. Als een man zijn arm om je heen legt in het openbaar, laat hij trots zien aan de wereld dat jullie bij elkaar horen.

Hij is verliefd als hij “wij” zegt ipv “ik”

Luister naar zijn woordkeuzes. Als hij begint met worden als “wij”, “ons” of “Team Awesome” zit het wel goed. Hij denkt niet meer alleen aan zichzelf, jij bent onderdeel van zijn leven.

Hij is verliefd op je, als hij dat zegt

Als hij zegt dat hij gek op je is, geloof hem dan. Een verliefde man kan het nooit lang voor zich houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>