De 10 grootste relatie fouten.

relatie

Er gaan wel eens wat dingen mis in een relatie. Hier een overzicht van de grootste fouten die gemaakt worden in relaties..

1. Vergeten vrienden te zijn

De basis van een goede relatie is vriendschap, vergeet dat niet in alle romantiek!

2. Conflicten niet oplossen

sorryHet is populair om geen sorry te zeggen tegenwoordig. Dit werkt misschien voor jouzelf, maar als je wilt dat je patner zich niet vreselijk voelt zal je af en toe verantwoordelijkheid moeten nemen voor je fouten.

3. Niet met afstand om kunnen gaan

Het is gebeurt dat iemand voor zijn werk regelmatig een paar dagen moet. Sommige mensen kunnen hier niet tegen, maar proberen zich evengoed vast te houden aan zo een langeafstandsrelatie. Het klinkt hard om de relatie dan maar te verbreken, maar als je hier niet mee om kunt gaan, scheelt dit een hoop jaren ellende.

4. Geen romantiek

Natuurlijk kan je voelen alsof je in een romantische film speelt, maar soms gaat het juist om de kleine momenten waarin je kan laten zien dat je echt om iemand geeft.

5. Geen compromissen sluiten

Laat hem een keer kiezen waar jullie eten gaan halen en andersom. Uiteindelijk, kan het geen van beide schelen wat jullie die dag gedaan hebben, maar herinneren jullie wel dat jullie wat voor elkaar over hadden.

6. Het niet van de andere kant zien

Je hebt empathie nodig om met andere mensen, zoals je collega’s of je vrienden, om te kunnen gaan. Waarom zou dit anders zijn in je relatie?

7. Aannames doen

1 van de grootste aannames gemaakt in relaties, is aannemen dat je partner op een bepaalde manier denk, omdat je met iemand geweest bent die zo dacht. Het hele alle jongens/meiden zijn hetzelfde idee wordt snel oud!

8. Doen alsof je iets leuk vind

heart-19838_640Dit is een klassieke fout die mensen maken sinds het begin van relaties! Wees met iemand die je interesses deelt, of in ieder geval je interesses respecteert. Je zult een stuk blijer zijn.

9. Verwachten dat dingen zullen veranderen

Dit is vaak een harde les van mensen om te leren, maar je kan je vriend/vriendin niet veranderen. Dat kunnen ze alleen zelf, en pas als ze beslissen dat ze dat willen. Als je probeert te wachten tot het gebeurt, verspil je de tijd.

10. Het vermijden van de problemen

Stelletjes die altijd ruzie maken zijn niet gezond, maar stelletjes die alle problemen proberen onder het tapijt te vegen en negeren zijn nog veel ongezonder. Doe niet net alsof je helemaal gelukkig ben als er veel dingen zijn die je dwars zitten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>