Date ideeën , simpel en leuk

date ideeen

Een afspraakje, eindelijke die leuke date.. Maar nu..Wat ga je doen!?

Hier van ons, voor jou een aantal leuke en simpele (en niet onbelangrijk, betaalbare) date ideeën!

 

samen fietsen

Ga fietsen!

Samen een fietstocht maken, je ziet nog eens wat en je kan rustig praten elkaar beter leren kennen. Fiets door een mooi gebied richt een plek waar de avond goed tot zijn recht komt.

snowboadringSnowboarden!

Snowboarding!! Een actiefe date en voor de onervaren boarder een leuke leer ervaring, samen vallen en op staan. Rollen door de sneeuw. Indoor of outdoor, dit kan een leuke vonk veroorzaken.

kermisDe kermis

De kermis, ouderwets vertier…Romantiek in het reuzenrad,of elkaar vasthouden in de enge attracties, uiteraard nog even een beer winnen en wat lekkers eten.

driveinDrive-in bioscoop

Ook in nederland zijn ze steeds vaker te vinden, met de auto een film kijken. Voor het klassieke Amerikaanse date gevoel. Vergeet de popcorn niet!

kanoHuur een kano

Weer een actief afspraakje waar bij je elkaar leert goed leert kennen. Met een 2 persoons-kano is samenwerking vereist, en lol gegarandeerd. Combineer dit met de rust  van het water en een mooie natuurlijke omgeving en je zal een leuke bijzondere date hebben!

strandHet strand

Zomer mooi en en lekker, maar ook met minder weer een super romantische plek, denk aan die bekende zonsondergang, maar ook met storm is een uitwaaien op het strand met uitzicht op de hoge golven een leuk idee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>