6 signalen dat je nog niet over je ex heen bent

images

Een relatiebreuk zuigt. En ook al heb je jezelf overtuig dat je over hem of haar heen bent, is er een kans dat je ex nog steeds in je hoofd rondhangt. Het is natuurlijk om iemand te missen die eerst de belangrijkste persoon van je leven was, dus moet je dat proces ook zijn gang laten gaan. Maar dit kan lastiger zijn als je denkt.

Om te zien in hoeverre je over je ex bent kan je deze signalen als ijkpunten gebruiken. Komen ze niet meer voor, dan ben je een eind op weg..

1. Je hoort jou liedje en heb daar nog gevoelens bij.

giphy

2. Je hebt een treurige dronk

Sinds jullie uit elkaar zijn eindig een avondje wodka drinken steenvast in een jankpartij waarbij je over hem of haar begint. De positieve kant; Je besluit waarschijnlijk een tijdje niet zo dronken meer te worden.

3. Je post dubbelzinnige dingen op social media

Je kent ze wel, van die passief agressieve quotes waarvan je stiekem hoopt dat hij of zei ze leest.

4. Je probeer belachelijke redenen goed te praten om contact met hem op te nemen.

Die reclame waar hij of zei toen zoiets grappigs op zei.. Herhaal na ons: Leg de telefoon weg!

5. Je praat over je ex tijdens een date met een ander

Je hebt een date via een datingsite geprobeerd, omdat je iemand tegen hoopt te komen die je ex doet vergeten. Maar kom op, je moet toch wel over je ex praten als hij of zei naar je vroegere relaties vraagt?! En opnieuw toen je date naar je werk vroeg, en je lieveling eten… Oke..je begint te begrijpen waarom er geen 2de date komt..

6. De dronken berichtjes gaan door

Tijdens de eerste paar weken na de breuk nog acceptabel, maar als je na een tijdje nog steeds regelmatig een ” hee, hoe is het” berichtje stuurt om 2 uur in de nacht, ben je nog niet over je ex heen. Probeer er mee te stoppen, je hebt de volgende ochtend meestal spijt.