5 manieren om de stemming erin te krijgen

voorspel

We bedrijven allemaal de liefde, tenminste dat willen we allemaal, het is namelijk fantastisch. Maar, als man..hoe goed ben je er eigenlijk??

Als een man er voor moet zorgen dat een vrouw in de stemming komt, lijkt het alsof er heel veel experts op dit gebied zijn. Maar wat voor de ene vrouw werk, werkt niet voor de andere. Een hoop mannen denken dat het opwinden van de vrouw op de zelfde manier gaat als bij de man.. er zijn weinig dingen die verder van de waarheid afliggen.

Vrouwen zijn op dit gebied duidelijk andere wezens als mannen. Wat een hoop mannen nog moeten leren is dat, vrouwen eerst wat moeten opwarmen voordat er een piek in de opwinding kan komen.

Hier wat (basis) tips, van ons, voor de mannen.

Kijk in haar ogen
ogen

Dit is veel belangrijker dan het klinkt. Natuurlijk denk je dat het simpel is om gewoon in haar kijkers tot haar ziel te kijken, maar het is meer dan af en toe een blik werpen. Je moet proberen langer het oogcontact vast te houden dan de dame. Het is belangrijk dat je niet wegkijkt, behalve als zij dat doet. Dit zal een emotionele laag toebrengen aan het spel. Haar in de ogen kijken terwijl je met haar praat of haar aanraakt, is 1 van de beste manieren om er een intense avond van te maken. Zet hem op jongens! Alleen naar haar tieten staren gaat je niet ver brengen!

Zeg de juiste dingen
mond

Let op wat er allemaal uit je mond rolt en pas op dat je de stemming niet vermoord door je woorden. Probeer een beetje weg te blijven van de al te serieus zaken die vervelend en saai kunnen zijn. Hang niet de wijsneus uit en probeer te bewijzen dat je ‘ echt wel gelijk hebt’. Vul het gesprek ipv daar van met leuke en slimme gesprekken. Er is niets meer sexy dan iemand die een ontspannen en grappig gesprek op niveau kan voeren.

Begin vroeg met het voorspel
iphone-388387_640

Maak het al spannend voordat je er zelfs ziet, bel haar overdag al op en vertel haar waar je aan denkt, op deze manier zal ze extra blij zijn je te zien en zijn jullie al uren van te voren met het voorspel bezig. Laat haar verbeelding alvast losslaan!

Raak haar aan
raakaan

Ja, je leest het goed..Raak haar meer aan! Ondanks dat “Dirty talk” voor sommige vrouwen opwindend kan zijn, zou je focus moeten liggen op je aanraaktechnieken, dit kan de ultieme prikkel zijn.
Als je in staat bent subtiel aan te raken, kan je een vrouw daar aardig mee opwinden. En dit is voor jullie beide een leuke sensatie, deze uitwisseling van aanrakingen kan echt heel fantastisch zijn. Maar let op dat je goed naar haar reactie kijkt als je haar ergens aanraakt. Alle dames zijn anders en de probeer er achter te komen wat ze het fijnst vind. Doe dit door goed te observeren!

Bouw de spanning op
voorspel

1 zaak zal altijd hetzelfde blijven; vrouwen houden van het langzaam op bouwen van spanning. Het gaat allemaal om het ‘push en pull’ principe . Door op een langzame manier te intervallen geef je haar het gevoel van aantrekkingskracht, maar laat je haar ook een beetje in onzekerheid waar ze nu staat. Kus haar, stop dan..En begin weer. Probeer haar eens te kussen met het puntje van je tong achter in haar nek. Elke keer begin je teder..en stop je weer..Elke keer als je weer begint, ga je weer een stapje verder als de keer daarvoor. Doe 2 stapjes vooruit en 1 stapje terug, net zolang tot ze je smeekt om  meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>